December 22, 2009

HanGeng’s rumors + Member’s Cy ..

Posted in Uncategorized tagged , , , , at 6:52 pm by ghichun

arrrgghh ..

kalian sudah tau berita ini ? berita ini membuat semua orang gila !!

pertama adalah :

HanGeng case

dia diberitakan akan menuntut *ato apalah namanya itu* SME . nah ,, tuntutan nya ini ga jauh beda sama kasusnya DBSK dulu *mpe sekarang ga yah?* . TAPI ,, kalo kasus mereka ini kan berhubungan dengan masalah duit menduit ..

berhubung kita sebagai ELF , pasti tau dong , berapa kali Mas Han ini nyumbang buat acara amal dan kita tau itu sangat banyak *dia bagaikan malaikat (lebay)* . jadi setelah di pikir pikir kayanya kok ga mungkin yah Mas Han gugat SM cuma gara gara DUIT . itu diaa .. banyak banget rumor yg beda beda tentang berita ini *gue ampe bingung mana yg bener*

tapii , kalo emang Mas Han nuntut , kayanya bukan duit masalah nya . melainkan *mungkin* masalah kontrak kerja , atau sistem kerja SM yang hampir sama kaya sistem kerja RODI ..hhaah .. Mas Han ini di kontrak 13 tahun dari Januari 2003 lalu saat umur dia MASIH 18 tahun *kan masih kecil , tak mengerti apa apa , tak berdosa* ..   itu berarti sampe umur Mas Han sekitar 31 taun .*what? ahjussi dong? bukan Mas lagi* ..

yaahhh .. tapi sih , aku cuma pengen berpikir positif . ini berita belum pasti dan belum ada statement official nya.

tapi nih yaah .. aku kan baca di sj.world .. aku kasi quotes nya yaa :

pertama :

Super Junior’s Chinese Member Hankyung has filed a litigation at the Seoul District Court on the 21st at 1pm about the effect of his exclusive contract.

Reporters are currently on a phone interview with Hankyung’s (who is in China) lawyer, Kim Jinwook. Lawyer Kim said, indeed he has filed a litigation about terminating the contract with SM, but to whether Hankyung will continue Super Junior’s activities, it has been undecided.

[*] -It has been heard 2 types of litigation were filed today.
“It is confirmed that 2 litigations have been filed against the exclusive contract to not be valid and to terminate the contract. Simply put, the former says to terminate the exclusive contract and the latter is saying that until the exclusive contract is terminated, and until legal effect of the termination has taken place, (he) will be able to act in accordance of temporary activities at (his) own will.”

[*]-When did Hankyung prepare for this litigation?
“This is hard to answer. When the statement is released, it will be answered.”

[*]-The main point of this litigation is similar to Dong Bang Shin Ki 3 member’s exclusive contract?
“Majority speaking, it is almost similar. Hankyung’s contract is valid for 13 years, there are indeed many unfair clauses, so (he) decided to file the litigation.”

[*]-Has he been contacting the 3 members of DBSK?
“I am not very sure. Hankyung will state his own stand as soon as possible.”

[*]-Has the first date of the trial been decided?
“At the moment, not yet. The full situation has been sorted out properly. DBSK’s sequestration contract has been terminated, and the process of applying it to finishing the statement, takes about 2 months. Hankyung does not want to spend such a long time. DBSK’s situation has mediation in between, and has undergone trial a few times, so the time spent has been pretty long, we hope that Hankyung’s litigation will be solved as soon as possible.”

[*]-Did Hankyung think of continuing activities as part of Super Junior or will he leave the group?”
“That I am not too sure. As for Super Junior’s activities, up till now, there has been no decision made.”

[*]-It has been heard that (he) plans to have solo activities in China?
“I have not heard of that.”

Source: here
translated by ゞilσvεjr⌒★@sj-world.net
may take out with full credits but dont add in your own credits

yang kedua :

“SJ-M’s Manager: News of Han Geng’s contract termination was released by fans, in the midst of coordinating with the company.”

December 21, reports have emerged that Chinese celebrity Han Geng has officially filed a lawsuit against SM Entertainment with the Seoul District Court, asking for a termination of contract. Once this news was released, the level of this ‘explosion’ is no less than that of Dong Bang Shin Ki’s case previously. Ent.163.com has contacted SJ-M’s manager Kim Min Wook (?) to respond to Han Geng’s opting out. Kim Min Wook said he himself was not sure if Han Geng initiated the termination of contract, and that he saw the news from the internet, “All news were said by fans, the company does not know (anything).”

Kim Min Wook added, he saw that a lot of Super Junior related news surfaced online today, but in regard to whether Han Geng, as per what the rumours have stated, has filed the lawsuit with the Seoul District Court against SM Entertainment’s <Exclusive Contract> to be terminated, he isn’t very sure himself, and is currently reaffirming this with the company, Kim Min Wook said, “All the news are what fans said.”

As to whether it is a worry, as being Super Junior’s only foreign Chinese artiste, if Han Geng’s opting out will affect Super Junior’s development in China, Kim Min Wook repeated again, “If there is really something, we will discuss it well with Han Geng and hope that Super Junior’s future development will not be affected.” Once the news of Han Geng terminating the contract spread, Ent.163.com surveyed fans. 80% of the fans think that it is SM’s doing of cooking up publicity for Super Junior’s Asia tour next year. To why they say it’s a form of cooking up publicity, Kim Min Wook declined to respond but only repeated “Thank You” non-stop and hurriedly hung up the phone.Source: Ent.163.com
translated by ゞilσvεjr⌒★@sj-world.net
may take out with full credits but dont add in your own credits

kalian mengerti ? *aku sih gak*

aku kurang ngerti maksudnya (baca : gak ngerti sama sekali) . yaahhh .. sepenangkapan aku , yg pertama bilang kalo itu bener . nah yg kedua bilang itu semua cuma rumor dari fans.. yaa .. aku tidak mengerti jelasnya . *kalo ada yg ngerti bisa kasi tau*

okee .. sekarang adalah

Kyu’s CY

naahhh .. ini dia lagi yg ga aku ngerti lagi ..haha

pas rumor tentang Mas Han lagi anget anget nya ni .. ehh , si Abang Kyu malah nulis gini coba di CY nya

“bahkan seekor binatang pun tidak akan menggigit tangan tuan nya .. aku tidak mengerti”

yaahhh .. begitulah kira kira artinya ..

dan yang membuat gempar adalah , ini ditujukan pada siapakah ?? buat Mas Han kah ? aku pikir tidak .. Abang Kyu kan masih kecil dan innocent , rasanya ga mungkin dia melakukan itu.. (walaupun dia kadang terlihat seperti devil . haha) dan ada lagi !! di apaaa nya gitu , di CY nya Bang Kyu ada yg berubah . jadi “13ELIEVE”

Donghae comment on Eunhyuk CY

taukah kalian ? ini membuat semua makin gempar !

“frustasi … depresi … aku tidak punya kekuatan. kamu ?”

aku makin gila dengan semua ini !! tidak percaya !! dunia bgitu tidak adil !! *lebay*

yaahhh ..

tapiii .. aku mulai lega ! LEGA kawan !! ternyata comment donghae itu sudah lama … hahahahaha

yaahh .. begitulah kira kira .

aku pesen nih yaa .. jangan percaya sama siapa siapa dulu .. okee..

dan satu lagi yg bikin kita lega , kawan! Mas Han gak akan bikin solo career di China ..hoho

cre : sj-world.net

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: